До новин

«Ми тут. Хоробрі серця українців»: новий документальний фільм від ДАРТ

Державне агентство розвитку туризму України на найбільшій туристичній виставці світу ITB Berlin представило фільм, присвячений героям туристичної галузі.

Короткометражна документальна стрічка «Ми тут. Хоробрі серця українців» була створена спеціально для показу на виставці спільно з  британським маркетинговим агентством FINN Partners  в рамках pro bono ініціативи по підтримці України.

Основний меседж стрічки перекликається з концепцією стенду України на цьогорічній виставці і є відображенням відомих слів Президента Зеленського, сказаних 25 лютого 2022 року: «Ми тут. Наші військові тут. Громадяни, суспільство тут. Всі ми тут. Захищаємо нашу незалежність, нашу державу. І так буде й далі».

Головні герої фільму у мирному житті були істориками, екскурсоводами, керівниками та власниками туристичних фірм, розвивали та популяризували український туризм. Після 24 лютого 2022  року кожен з них докорінно змінив своє життя, і зараз хтось із них зі зброєю в руках боронить свободу та незалежність України, хтось волонтерить, а хтось подорожує шляхами війни, фіксуючи на фотокамеру воєнні будні.

За словами Голови Державного агентства розвитку туризму Мар’яни Олеськів, фільм відображає дух сучасної України і покликаний відновити інтерес до українського туризму, підкреслюючи культурне багатство, гостинність та унікальні риси українців. «Наша команда твердо вірить у трансформаційну силу подорожей, які допомагають зводити мости розуміння та солідарності між цивілізованими народами та націями», - зазначила очільниця ДАРТ.

Фільм доступний для перегляду на YouTube каналі Ukraine NOW.