До новин

Стенд України на найбільшій міжнародній туристичній виставці ITB Berlin

З 24 лютого 2022 року життя мільйонів українців зазнало значних змін. Тим не менш, Україна продовжує стояти міцно. Україна тут, ми тут, стоїмо непохитно у своїй відданості демократії.

Консолідований стенд нашої держави, крім ДАРТ, представлятимуть українські міста: Київ, Чернівці, Харків, Запоріжжя, Ужгород, а також Ukrainian Hotel & Resort Association.

Цьогоріч наш стенд наділений новими сенсами, в основі яких лежить сучасне переосмислення української геральдики та орнаментики. Прості геометричні форми, які нагадують народні орнаменти, відтворюють українські символи в піксельній формі: двопроменевий тризуб Святослава, тризуб, щит, якір, корона, козацька шапка, літера «ї» та інші символізують наш культурний код, унікальну ідентичність серед різноманітності європейських націй.

Ми щиро вдячні всім представникам туристичної спільноти, які долучилися до створення та наповнення стенда України. Разом ми зможемо продемонструвати всю красу та багатство нашої держави та залучити ще більше допомоги для відбудови країни після нашої перемоги.

Дякуємо агенції FINN Partners, яка на безоплатній основі супроводжує промоцію України на цьогорічній ITB Berlin, та Dmytro Bulanov з Bulanov büro за оновлений дизайн стенда.

Український стенд № 103 у Європейському павільйоні №18!