До новин

Відкриття промо-офісу столиці Німеччини в Україні

Сьогодні на ITB Berlin Державне агентство розвитку туризму України підписало тристоронній меморандум про співпрацю з  Berlin Tourismus & Kongress GmbH та Управління туризму та промоцій Київської міської державної адміністрації

Документ передбачає довгострокове партнерство між двома європейськими столицями – Києвом та Берліном задля відновлення туристичної галузі України. А також промоцію українських туристичних територій серед німецьких мандрівників та збільшення туристичних потоків між двома країнами.

Ще один пріоритетний напрямок – обмін досвідом у сфері туризму, зокрема, щодо законодавства, стандартів якості в закладах розміщення, системи збору туристичної статистики, інновацій і цифрових технологій, маркетингу туристичних дестинацій та можливостей для розвитку МІСЕ-туризму.

Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів зазначила, що підписаний меморандум фактично закріпив наміри німецької сторони щодо відновлення туристичної галузі нашої держави після завершення війни. «visitBerlin - якісна технологічна туристична платформа, що вивела столицю Німеччини у найвищі чарти світового відвідування і я вдячна компанії за ініціативу та бажання підтримати Україну і перший крок – відкрити промо-офіс столиці Німеччини в Україні», - зазначила очільниця ДАРТ.