До новин

23 листопада в Дніпрі відбудеться «Регіональна туристична конференція. Діпропетровщина»

23 листопада об 10:00 в Дніпрі відбудеться друга з серії «Регіональна туристична конференція. Діпропетровщина», організована Державним агентством розвитку туризму України.

У заході візьмуть участь представники ДАРТ, Дніпропетровської, Харківської та Запорізької ОДА, місцевих державних органів влади, навколишніх ОТГ та туристичного бізнесу.

Під час конференції відбудеться обговорення нового Закону України «Про туризм» та планів роботи ДАРТ, законодавчого закріплення поняття Організацій з маркетингу дестинацій (Destination Management Organization) та Національної туристичної організаціїй та їх організаційно правової форми.

Головною метою заходів є створення Комісії із туризму при ДАРТ, учасниками якої зможуть стати представники організацій (Асоціації, ГС, ГО, Туристичні кластері тощо), які консолідують туристичний бізнес України в областях. Організаціям, що бажають взяти участь у регіональних конференціях, як представники таких об’єднань, необхідно заповнити форму реєстрації: https://forms.gle/rD1zRe26LrdmmjqR6

Представникам туристичного ринку, що бажають відвідати туристичний захід у регіоні потрібно заповнити форму за посиланням: https://cutt.ly/zTmTIvR

У зв'язку із карантинними умовами проведення заходів кількість учасників обмежена. Участь у заході оффлайн можлива виключно за наявності COVID-сертифіката або негативного результату ПЛР- чи експрес-тесту.

Реєстрація учасників починається з 09:30 год.

Додатково повідомляємо, що захід транслюватиметься онлайн на Facebook-сторінці ДАРТ.