До новин

Booking у партнерстві з готелями Європи надає 50-100% знижки для українських біженців

Туристичний сервіс Booking.com у партнерстві з низкою європейських готелів надають спеціальні тарифи зі знижкою у 50-100% на бронювання та проживання для українських біженців, які виїхали до Словаччини, Угорщини, Румунії, Польщі, Молдови, Чехії, Італії, Німеччини, Нідерландів та Австрії.

Відповідна заява опублікована на сайті сервісу.  

«Разом з партнерами – власниками об'єктів розміщення – ми надаємо можливість безкоштовного проживання або бронювання зі суттєвими знижками для людей, які вимушено залишили Україну. Ми пропонуємо знижки від 50% або повністю безкоштовне проживання. Через технічні обмеження остаточна ціна безкоштовних варіантів проживання на нашому сайті становить 0,01 євро (без урахування податків та зборів). Зверніть увагу, що ні наша компанія, ні співробітники об'єктів розміщення не мають наміру стягувати з вас цю суму. Однак у деяких випадках від вас може знадобитися сплатити додаткові збори, які знаходяться поза нашим контролем, наприклад, міський або туристичний податок», – йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що скористатися спеціальним тарифом можуть лише люди, які залишають Україну. Під час реєстрації заїзду співробітники готелю можуть попросити пред'явити посвідчення особи або будь-який інший документ, що підтверджує факт проживання на території України. Це робиться для того, аби переконатися, що допомога надається саме тим, хто дійсно її потребує.

Крім того, житло має бути заброньовано не раніше, ніж за три дні до заїзду. Для бронювання деяких варіантів розміщення може знадобитися банківська картка. У разі скасування такого бронювання сервіс обіцяє повністю повернути його вартість.