До новин

Цього літа відбудеться перша віртуальна міжнародна йорданська виставка-конференція

ГО «Sindyan For Development and Enterpreneurship» у партнерстві з Йорданською інвестиційною комісією, Йорданською торговельною палатою та Йорданською промисловою палатою 28 липня – 2 серпня 2021 року проводитимуть першу віртуальну міжнародну йорданську виставку та конференцію «International Kingdom Expo 2021 –Virtual».

Метою заходу є налагодження ділових зв’язків між йорданськими експортерами (компаніями, фабриками, постачальниками послуг, стартапами) та іноземними компаніями з використанням онлайн-платформи та віртуальних виставкових стендів. Віртуальна платформа виставки, зокрема, надає можливість проведення онлайн-зустрічей з використанням текстових тавідео-чатів. На віртуальних стендах йорданських компаній, представлених на виставці, будуть англомовні співробітники і, відповідно, англомовні електронні презентаційні матеріали.

Водночас, платформа заходу стане постійним майданчиком для представлення продукції йорданських виробників та послуг підприємств Королівства.

Міжнародна конференція, яка проходитиме одночасно з виставкою, буде присвячена найважливішим тенденціям в економіці, питанням відновлення міжнародної торгівлі, а також адаптації промислового та торговельного секторів до реалій постковідного світу.

Окрім приватного сектору, у заході братимуть участь представники міністерств, торгівельних та промислових палат, університетів та дослідницьких інститутів, урядові посадовці Йорданії.

Відвідання віртуальної виставки-конференції є безкоштовним. Доступ до віртуального заходу можливий за посиланням: https://kingdomexpo.org/Register.

Додаткова інформація