До новин

ДАРТ: ми працюємо над безпечним та безперешкодним поверненням туристів додому з Греції

З 18 червня до 26 червня туристичний оператор Mouzenidis Travel Ukraine та компанії у Львові, Одесі, Дніпрі, Харкові (які є окремим юридичними особами) призупинили прийом українських туристів у Греції.

За останньою інформацією, отриманої від компанії на запит ДАРТ, готелі ще не були проплачені й можуть відмовити у поселені туриста, які однаково планують приїхати або вже приїхали за придбаними путівками.

Ми надіслали офіційне звернення на Міністерство закордонних справ України з проханням про термінове втручання та надання інформації щодо роботи туроператора Mouzenidis Travel Greece.

Також відповідного листа надіслали на українські компанії задля з‘ясування ситуації.

Спільно з українським туроператором та Посольством України в Греції працюємо над безпечним та безперешкодним поверненням туристів додому, які наразі там знаходяться.

Якщо у вас є скарги щодо конкретних турів компанії Mouzenidis Travel Ukraine, просимо надсилати їх нам на електронну адресу: dart@tourism.gov.ua разом із копіями подтверджуючих документів, зокрема договорів, квитанцій про оплату тощо. Надана інформація буде оперативно опрацьовуватись.

Наразі ДАРТ активно з‘ясовує всі обставини та  повідомлятиме інформацію в міру її надходження. Слідкуйте за нашими новинами.