До новин

Днями організація чорноморського економічного співробітництва представила сайт для туристів

Організація чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) представила новий вебсайт, що має на меті оперативно інформувати туристів приморського регіону про умови та деталі подорожей під час пандемії. Інформація на сайті публікується безпосередньо країнами-членами, що забезпечує оперативність та достовірність інформації. Зокрема, до наповнення сайту долучилися Туреччина, Грузія, Азербайджан, Вірменія, Болгарія, Греція, Молдова, Північна Македонія, Румунія, Албанія, Сербія.

Державне агентство розвитку туризму України активно співпрацює із міжнародними організаціями у галузі туризму, членом яких є Україна. Так, 5 березня Координаторка з міжнародних зв'язків ДАРТ Ірина Опаріна долучилася до засідання Робочої групи ОЧЕС, під час якого учасникам презентували сайт. Представниця Агентства висловила підтримку ініціативи від України та готовність забезпечувати необхідною інформацією.

Закликаємо представників туристичної індустрії та туристів звернути увагу на новий інформаційний ресурс під час планування подорожей у одну з країн, що входять до чорноморського регіону.

Сайт міститься за посиланням: http://bsec-covidinfo.org/