До новин

Голова ДАРТ доєдналася до еко-акції з висадки дерев у Пущі-Водиці

Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар‘яна Олеськів разом із Заступницею Міністра культури та інформаційної політики України Ляла участь у всесвітній акції «Greening of the Planet». Метою цієї ініціативи є озеленення планети та виховання екокультури. У сучасних реаліях надзвичайно важливо навчати та мотивувати людей піклуватися про  природу та завдавати їй якнайменше шкоди.

Організатори переконані, що проведення такого заходу в Україні сприятиме створенню позитивного іміджу нашої країни у світі. До висадки дерев у Пущі-Водиці сьогодні доєдналися представники державних органів, міністерств, посли та лідери думок.

«Важливо, щоб у кожній країні люди зрозуміли необхідність порятунку нашої планети та доклади усіх зусиль до подолання екологічних проблем. Це надзвичайно важлива тема, яку потрібно вирішувати на державному рівні. Й безсумнівно це стосується розвитку туристичної галузі. Останніми роками набуває все більшої популярності зелений туризм, зокрема й в Україні. Нам важливо, щоб туристи, які відкривають нові місця, куди раніше не ступала нога людини, не перетворили врешті-решт ці території на «сміттєзвалища». Про це необхідно говорити й до цього треба підійти свідомо», - коментує Голова ДАРТ Мар‘яна Олеськів.

Акція одночасно триватиме у 100 країнах. Протягом 1 доби планується висадка 1 мільйона дерев у різних куточках світу.