До новин

Голова ДАРТ з робочою поїздкою відвідала Чернігівщину: відбулося підписання меморандуму  

Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар‘яна Олеськів із черговою робочою поїздкою завітала до Чернігова. Тут відвідала Художній музей Галагана / Galagan Art Museum - Chernihiv, Ukraine, де зустрілася з директором  музею Юрієм Ткачем та обговорила питання осучаснення музейних закладів. Зокрема, необхідність забезпечення POS-терміналами, Wi-Fi та елементарними вбиральнями.

У межах поїздки також відбулася робоча нарада з представниками облдержадміністрації під час якої обговорили плани щодо розвитку Чернігівського регіону. Результатом зустрічі стало підписання Меморандуму про співпрацю між ДАРТ та Чернігівська ОДА.

«Чернігівська область має колосальний туристичний потенціал й доказом цього є гетьманська столиця Батурин з його цитаделлю та величним палацом Кирила Розумовського. Однак це не єдине, що виділяє регіон з-поміж інших. Наше головне завдання – підтримати розвиток туризму на місцевому рівні та показати всю красу регіону, щоб якомога більше мандрівників (як українських, так й іноземних) захотіли сюди приїхати», - говорить очільниця ДАРТ.

Вона також зауважила, що цьогоріч область та місто стануть частиною Всеукраїнської промокампанії #МандруйУкраїною