До новин

Голова ДАРТ виступила з вітальним словом під час "Mesopotamia Promotional Webinar”

Сьогодні Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів виступила з вітальним словом під час онлайн-вебінару "Mesopotamia Promotional Webinar”.

Під час заходу турецькі колеги представили туристичний потенціал регіону Межиріччя та новий туристичний проєкт, який може зацікавити українського туриста.

Водночас Турецька Республіка є важливим ринком не лише для відпочинку українців, а й для розвитку в’їзного туризму в Україні.  Зокрема, за офіційними даними, у доковідному 2019 році до України в'їхало 306,4 тис. відвідувачів з Туреччини. Водночас, протягом п’яти останніх років загальний потік збільшився на 77%. Це свідчить про значний ріст зацікавленості серед турецьких туристів до нашої країни.

“Протягом тривалого часу ми тісно співпрацюємо з нашими турецькими колегами: і міністерством, і турецькою туристичною агенцією, і асоціацією TURSAB. Ми розуміємо важливість кооперації задля створення якісних туристичних продуктів, як на турецькому, так і на українському ринках, які можуть привабити більше туристів. Саме тому, з радістю підтримали таку ініціативу щодо проведення вебінару”, -  зауважила Олеськів.

Захід організовано турецькою туристичною асоціацією TÜRSAB за підтримки VISIT Ukraine та Державного агентства розвитку туризму України.