До новин

Голова ДАРТ взяла участь у круглому столі «Туризм у період пандемії: виклики та відповіді»

Голова ДАРТ Мар’яна Олеськів 23 квітня доєдналася до круглого столу «Туризм в період пандемії: виклики та відповіді». Захід відбувся у Мінську в межах XXIII Міжнародної виставки-ярмарка туристичних послуг «ОТДЫХ-2021».  

Під час виступу Олеськів представила досвід ДАРТ у реалізації соціального проєкту #МандруйУкраїною . Зокрема, розповіла про співпрацю з лідерами думок та провідними блогерами, а також поділилася статистичними даними щодо результатів проведеної акції. Окрім того, чиновниця розповіла про туристичні маршрути 2021 року, які можуть зацікавити білоруських туристів.

У заході також взяли участь співробітники Національного агентства з туризму та Департаменту туризму Міністерства спорту і туризму Республіки Білорусь, представники громадських організацій, керівники туристичних організацій, а також представники медіа.

Білорусть посідає 2 місце серед усіх країн за кількістю перетину українського кордону, що робить її важливим цільовим ринком для розвитку в’їзного туризму. Саме тому Державне агентство розвитку туризму України спільно з Посольством України в Білорусі робить усе можливе задля розвитку двостороннього співробітництва між нашими країнами в туристичній галузі.