До новин

Гостинність без бар’єрів: архітектурна доступність та інклюзивні послуги

Державне агентство розвитку туризму України провело онлайн-навчання для представників закладів HoReCa «Гостинність без бар’єрів».

Під час навчання експерт з архітектурної доступності та інклюзивних соціальних практик, Володимир Висоцький презентував представникам закладів гостинності розроблений за сприяння ДАРТ та Lviv Tourism Office, довідник з архітектурної доступності та інклюзивності.

Посібник сформовано на основі чинних державних будівельних норм з інклюзивності та кращих світових практик доступності у туристичній сфері. Він містить усю необхідну інформацію для створення безбар'єрного середовища в готелях, ресторанах, кав’ярнях та інших закладах, що формують міську інфраструктуру гостинності.

Довідник «Гостинність без бар’єрів» надано у вільне користування всім представникам закладів HoReCa, а також опубліковано на сайті ДАРТ за посиланням.

Також, зазначаємо, що користування посібником не вимагає спеціальної освіти, що робить його універсальним джерелом знань у сфері інклюзивності та розвитку безбар’єрного туризму.