До новин

Куди піти в День святого Валентина: список найромантичніших місць та подій

Відсвяткуйте найромантичніший день у своєму місті або ж завітайте до іншого за незабутніми емоціями та враженнями! Саме для вас ми підготували список унікальних події до Дня святого Валентина.

Київ 14 лютого перетвориться в осередок кохання. Печерський ландшафтний парк стане платформою для першого в Східній Європі Фестивалю Китайських Ліхтарів. На Співочому полі можна буде побачити масштабні світлові інсталяції, кожна з яких символізує стародавню народну казку або легенду: сади панд і фламінго, карета Попелюшки, ліс з оленями та багато іншого. Центральним експонатом виставки стане 40-метровий дракон.

«Скажи Львову так!» - влаштуйте собі романтичний вікенд до Львова, де на вас очікують захопливі екскурсії та смачні пропозиції від ресторацій.

Якщо ви любитель класичної музики, 14 лютого запрошуємо васна концерт "Музика любові" в Одеському академічному театрі Опери та балету.Жителі та гості міста зможуть почути вишукані твори Моцарта, Пуччіні та іншихвидатних композиторів.

Пориньте у світ балету, відвідавши місто Дніпро. На сцені Театру опери та балету для вас зіграють історію кохання й ненависті «Ромео та Джульєтта» Вільяма Шекспіра. Окрім того, Турцентр «Риба Андрій» організовує екскурсії за лаштункитеатру. Ви зможете зазирнути в кімнату з реквізитом, дізнатися, як створюються балетні костюми й декорації для постановок, а також побуваєте на сцені театру, де на власні очі побачите останні приготування перед спектаклем.

У День святого Валентина КП «Центр туристичної інформації та послуг» Луцька пропонує доєднатися до романтично-гастрономічної екскурсії «Моє серденько». Старт о 15:00 від Луцького замку.

Рівне запрошує провести теплий та ніжний вечір в атмосфері музичної казки, яку вам гарантовано подарують солісти філармонії.

У Тернополі в цей день зможете обрати для себе те, що вам та вашій половинці припаде до душі найбільше: вечірки, концерти, вистави, різноманітні романтичні заходи та квести. Для любителів спорту є можливість взяти участь у забігу для закоханих, який стане чудовим приводом для спільного активного відпочинку. На закохані пари чекають цікаві конкурси та подарунки, а на всіх учасників забігу – пам’ятні медалі, гарячі напої та затишна атмосфера. Для участі обов’язкова реєстрація за посиланням: docs.google.com/forms/

У Запоріжжі матимете змогу зануритись у «Світ джунглів». Наразі тут працює контактний зоопарк, де можна погладити кроликів, черепах, тхора, змію,ящірок, погодувати кроликів, мавпочку і єнота. Гарантуємо, побачення буде зворушливим та емоційним.

У Вінниці до дня «кохання та гумористичного божевілля» відбудеться традиційний фестиваль «Святий Валентин на КВНі». Для учасників і глядачів шоу організатори підготували різні подаруночки та призи.

У Чернівцях пара, яка прийде та освідчиться у своїх почуттях у День святого Валентина, отримає сюрприз від організаторів свята. Зробити це потрібно біля «Містка закоханих» у Центральномупарку культури і відпочинку ім. Т. Г. Шевченка о 15.00.