До новин

Львівське конференц-бюро виділяє 1 мільйон гривень на проведення конференцій у 2022 році

Львівське конференц-бюро запрошує у 2022 році проводити національні та міжнародні конференції у Львові та пропонує дофінансування у межах програми «Пакет підтримки».

До 31 січня 2022 року організатори конференцій можуть подати заявку на отримання дофінансування у розмірі 25 тис грн на проведення конференц-події у Львові.

Для кого передбачений Пакет підтримки?

☑️ заклади вищої освіти;

☑️ науково-дослідні та медичні установи;

☑️ фізичні особи-підприємці/юридичні особи-організатори.

Пакет підтримки також включає допомогу конференц-менеджера, координацію роботи з локальним бізнесом, професійним середовищем та інформаційний супровід конференц-подій.

Детальніше читайте на офіційному сайті Львівського конференц-бюро.

Нагадаємо, що у 2021 році на участь у Програмі подалося 63 установи та організації, з яких було обрано 45 конференцій. Переможці отримали дофінансування на загальну суму 1 млн грн.

Пакет підтримки – це Програма Львівського конференц-бюро, яка передбачає підтримку національної конференц-індустрії шляхом стимулювання національних, міжнародних асоціацій та професійних організаторів конференцій проводити конференц-події у Львові. Програма є одним із ефективних інструментів допомоги конференц-індустрії та пом’якшення наслідків впливу глобальної кризи, спричиненої пандемією.