До новин

Стратегічна сесія з розробки концепції маршрутів пам’яті Київщини

Продовжуємо працювати над створенням маршрутів пам’яті в Київській області.

За ініціативи Державного агентства розвитку туризму України та за підтримки проєкту SURGe Project сьогодні відбулася стратегічна сесія з розробки концепції маршрутів пам’яті Київської області.

До участі були запрошені представники Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, Міністерство культури та інформаційної політики України, Київська обласна державна адміністрація, Український інститут національної пам'яті, п’яти територіальних громад Київщини, громадської організації «Музей сучасного мистецтва» та Всеукраїнської асоціації гідів.

«Сьогодні ми вперше зустрічаємося в такому розширеному складі. Впевнена, що разом ми зможемо напрацювати стратегічний документ, який буде враховувати інтереси всіх стейкхолдерів. Коли прийде час ми маємо бути готові розказати усьому світові правду про цю війну. Наша мета лишається незмінною – за допомогою вкладених в ці маршрути сенсів сформувати нову систему цінностей, яка стане запорукою сталого миру», - зазначила Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів.  

Вдячні представникам SURGe за професійний супровід стратегічної сесії.

Коворгінгу iHUB за гостинність.