До новин

Мар’яна Олеськів взяла участь у відкритті ХХІІ Міжнародної виставки «ТурЕКСПО»

Сьогодні Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів взяла участь у відкритті ХХІІ Міжнародної виставки «ТурЕКСПО» в межах Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності.

Під час форуму учасники мають змогу презентувати свої нові туристичні продукти, маршрути, бренди та сучасні технології у сфері гостинності. Окрім того, у межах заходу відбудуться 15-а Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес» та 4-ий Форум Центрів туристичної інформації.

Олеськів зауважила, що цей форум - прекрасний приклад дієвої платформи, яка забезпечує взаємодію усіх учасників туристичного ринку на міжнародному рівні. Водночас, вона зауважила, що захід є чудовою нагодою для обміну досвідом та обговорення подальших кроків співпраці задля розвитку внутрішнього та в’їзного туризму в Україні.

«Ми, зі сторони держави, повинні забезпечити усі умови, зокрема й на законодавчому рівні, для того, щоб туристичний бізнес мав змогу надавати максимально якісні послуги, а місцева влада підтримувала такі ініціативи та сприяла залученню нових туристичних потоків до своїх регіонів. Звичайно, для створення комплексного туристичного продукту, який зможе привабити іноземного туриста, потрібно ще багато працювати. Необхідне вдосконалення туристичної інфраструктури, впровадження сучасних інформаційних технологій, розвиток сфери гостинності територіальних громад та їхнього брендування», - розповіла очільниця ДАРТ.

Захід триватиме до 21 жовтня, у ньому візьмуть участь понад 70 туристичних компаній з Литви, Польщі та України.