До новин

Mastercard презентували власну туристичну платформу для збору аналітичних даних

ДАРТ продовжує активно співпрацювати з провідними міжнародними компаніями задля ефективного запровадження сателітного рахунку туризму в Україні та розробки промоційних продуктів, орієнтованих на різні туристичні ринки. У межах діяльності агентства цього тижня відбулася презентація аналітичної туристичної платформи Mastercard для представників Державної служби статистики України та Національного банку України.

«Під час завантаження система попросить вказати близько 20 напрямків, які цікавлять вас найбільше. Саме за ними щотижнево відбуватиметься оновлення capacity, що дасть змогу ефективніше планувати маркетингові кампанії та організацію туристичних сезонів», - розповідають представники компанії Mastercard.

Платформа дає можливість легко простежити витрати туристів з усього світу за різними критеріями та виокремити дані, які в подальшому будуть використовуватися для створення сателітного рахунку. Так, Державне агентство розвитку туризму України матиме змогу провести якісний аналіз того, який турист до нас приїжджає, скільки він витрачає та яка структура цих витрат.

«Завдяки збору та систематизації таких даних ми зможемо визначити реальний внесок туризму в економіку країни та в перспективі його збільшити», - коментує Голова ДАРТ Мар’яна Олеськів.