До новин

Об'єднання громад - ключ до підсилення туристичного потенціалу регіонів

Cьогодні на Закарпатті спільно з представниками семи територіальних громад: Мукачівської, Чинадіївської, Іршавської, Довжанської, Кольчинської, Верхньокоропецької, та Івановецької, а також делегатами від бізнесу та громадськості обговорювали візію туристичного розвитку регіону та міжмуніципальну співпрацю задля утворення спільних туристичних та інвестиційних продуктів.

Як зазначила Голова Державного агентства розвитку туризму, Мар'яна  Олеськів, для того, щоб втримати попит на мандрівки та відпочинок на Закарпатті серед українців та підготуватись до того потоку іноземних туристів,  які після нашої перемоги, поїдуть до України, потрібно вже зараз активно працювати над створення організації з менеджменту дестинації у регіоні.

"Впевнена, що укладання договору міжмуніципального співробітництва, може стати ключовим на шляху до успіху і дозволить сформувати сприятливі умови для збільшення потоку відвідувачів та залучення інвестицій у регіон», - зазначила очільниця ДАРТ.

Вдячні Мукачівській міськраді за організацію зустрічі. А також представникам громадськості  за  активну участь в обговоренні та співпрацю.