До новин

Офіційний туристичний мерч України – відтепер у вільному доступі

Державне агентство розвитку туризму надає у вільне використання два офіційних мерчі туристичної України: Visit Ukraine NOW та Мандруй Україною.

Усі матеріали у високій якості можна без обмежень завантажити за посиланням.

«Бренд в туризмі – це система асоціацій у свідомості споживачів, які базуються насамперед на візуальних, вербальних і ментальних асоціаціях. Що ширшим стане коло наших стейкхолдерів, амбасадорів, то упізнаванішою буде Україна, то більше до нас будуть їздити туристи. Завдання ДАРТ – забезпечити сталий розвиток туристичної галузі й об’єднати усіх її учасників довкола світлої мети – популяризації цікавої, дивовижної, багатоманітної України», – заявила Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів.

Від 26 січня 2022 року усі зображення можуть використовувати і державні організації, і підприємці, і фізичні особи. Тож пропонуємо усім туроператорам, турагентам, громадським спілкам, ОТГ, учасникам ринку, активним мандрівникам та просто закоханим в Україну людям завантажувати собі логотипи та використовувати мерчі задля промоції нашої країни. Також зауважимо, що перелік буде постійно поповнюватись новими зразками.

ДАРТ не заперечує проти використання символіки з метою популяризації України як туристичного продукту. Водночас закликаємо користувачів добросовісно поставитися до нашої ініціативи та використовувати запропоновані зображення виключно з метою позитивного представлення бренду України. У випадку, якщо у будь-якого користувача виникне бажання доповнити сформований мерч власними дизайнерськими рішеннями, просимо зв’язатись з ДАРТ у зручний спосіб, аби оперативно погодити такі ініціативи.

Нагадаємо, що протягом останніх років ДАРТ активно працює у кількох основних напрямках. Зокрема, ми ведемо потужні маркетингові кампанії адаптовані під різні туристичні сегменти:

Проєкти спрямовані на популяризацію України як привабливого туристичного регіону для іноземних та українських туристів.