До новин

Онлайн-голосування за переможців в 11 номінаціях премії #UkraineTourismAwards2020 відкрито

Друзі, онлайн-голосування за переможців в 11 номінаціях премії #UkraineTourismAwards2020 відкрито до 25 грудня!

Надійшло більше 200 заявок з усіх куточків України, зокрема й з Криму. Відібрано заявки, що відповідали заданим критеріям, а також додано номінантів, яких визначив організаційний комітет.

Обрати свого фаворита можна на сайті https://ukraineawards.com

У кожній номінації одна людина може обрати лише одного переможця. За правилами голосування визначення переможців відбувається за принципом більшості голосів, сума яких складається з 50% голосів, що віддані онлайн, та 50% голосів організаційного комітету.

У номінації від ДАРТ «Амбасадор #МандруйУкраїною» беруть участь:

Андрій Федорів – власник маркетингового агентства Fedoriv Agency, засновник креативно-інвестиційної компанії Fedoriv Group. Розробив механіку промо кампанії з #МандруйУкраїною

Леся Нікітюк – за популяризацію у своїх програмах подорожей Україною та промоцію в соцмережах цікавих туристичних локацій з хештегом «Мандруй Україною»

ONUKA – за привернення уваги до Чорнобильської зони відчуження та використання пісні «Місто» у проморолику «Мандруй Україною. Чорнобиль» (погоджено)

Гурт «Антитіла» - за використання у своїх кліпах українських краєвидів, участь у зйомках проморолику «Мандруй Україною. Хортиця» та використання пісні «Лови момент»

Євген Клопотенко – за популяризацію гастротуризму - унікальної української кухні та участь у зйомках першого проморолику «Мандруй Україною. Асканія-Нова»

Ганна Різатдінова - за долученість відомих спортсменів до популяризації туризму та участь у зйомках першого проморолику «Мандруй Україною. Асканія-Нова»

Юрій Чебан - за долученість відомих спортсменів до популяризації туризму участь у зйомках проморолику «Мандруй Україною. Чорнобиль»

Артемій Сурін – за популяризацію подорожей Україною та промоцію України як привабливої туристичної дестинації на міжнародному рівні.

5KNAZAZi – за сміливість протягом трьох тижнів на старому «Запорожці» об’їхати найцікавіші локації в Україні та викласти у соцмережах їхні світлини з хештегом «Мандруй Україною».

Переможцем може стати кожен! Тож долучайтесь та запрошуйте до голосування друзів.

Нагадуємо, що прийом заявок на номінацію «Найкраща світлина #МандруйУкраїною» відкрита ще до 20 грудня!

Організаторами є

Kyiv Tourism Association

,

VISIT Ukraine

за підтримки

Ukrainian Hotel & Resort Association

та Державне агентство розвитку туризму України.