До новин

Перший заступник Голови ДАРТ взяв участь у соціальній акції озеленення країни

Перший заступник Голови Державного агентства розвитку туризму України Кирило Домбровський доєднався до соціальної акції, організованої у межах підтримки програми Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна».

Захід відбувся з метою збільшення кількості зелених насаджень в містах та регіонах, підтримки готельного сектору України та виховання екокультури серед українців. У сучасних реаліях надзвичайно важливо навчати та мотивувати людей піклуватися про природу та завдавати їй якнайменше шкоди.

“Надзвичайно важливо, щоб мандрівники, які подорожують нашою країною почувалися тут комфортно. Чимало іноземців приїжджають до нас саме через величезну кількість зелених зон, зокрема й туристи з Саудівською Аравія так облюбували нашу Львівщину та Буковель. Радий, що зміг доєднатись до такої чудової ініціативи”, - коментує Домбровський.

Акцію спільно з ДАРТ організували Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, Київська обласна державна адміністрація, ВГО Територія Жінок, "Всеукраїнська спілка спортсменів, працівників сфери фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання", VAUBOO.COM.