До новин

Під час робочої поїздки до Греції відбулась зустріч Голови ДАРТ та Міністра туризму Саудівської Аравії

Під час робочої поїздки делегації ДАРТ в Грецію на 66-е засідання World Tourism Organization (UNWTO) відбулась зустріч Голови Державного агентства розвитку туризму України Мар’яни Олеськів з Міністром туризму Королівства Саудівська Аравія Ахмедом Аль-Хатібом. Обговорити подальші спільні кроки, зокрема домовилися щодо підписання Меморандуму про співпрацю між відомствами та запуск престурів з України до КСА й у зворотньому напрямку.  

Пан міністр розповів, що нещодавно Саудівська Аравія виграла гранд від світового банку на розвиток туризму й Україна - одна з тих країни, яка також може бути профінансована з виграного фонду.

«На сьогодні Саудівська Аравія надзвичайно важливий для нас стратегічний партнер і саме цю країну ми розглядаємо як один із пріоритетних ринків, куди буде спрямована наша маркетингова кампанія. За останній місяць співпраця між нашими країнами значно активізувалася й вже цього тижня відбудеться запуск першого прямого рейсу з України до Саудівської Аравії компанії flynas, що значно збільшить туристичні потоки», - каже Олеськів.

Наприкінці зустрічі очільниця ДАРТ запросила пана міністра з делегацією відвідати Україну, на що той охоче погодився.