До новин

Під час зустрічі з українськими посольствами Голова ДАРТ презентувала стратегію промоції нашої країни

Задля якісного просування туристичної України на світовому ринку надзвичайно важливо вести активну комунікацію з усіма зацікавленими стейкхолдерами, зокрема Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine.

Так, сьогодні відбулася онлайн-зустріч Державного агентства розвитку туризму України з представниками закордонних дипломатичних установ на тему: «Як представляти туристичний потенціал України». Під час заходу Голова ДАРТ Мар’яна Олеськів презентувала стратегію промоції нашої країни як привабливої туристичної дестинації на можливих ринках.

Зокрема, учасники зустрічі обговорили важливість уніфікації меседжів про український туризм та можливі формати подачі такої інформації. Також розглянули варіанти подальшої співпраці між ДАРТ та посольствами України за кордоном для двостороннього обміну досвідом та залучення туристичних потоків до країни.

Олеськів також висловила своє зацікавлення у проведенні спільних туристичних виставок для представлення України в тих країнах, які є пріоритетними у 2021 році.