До новин

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Державне агентство розвитку туризму України, як центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра культури та інформаційної політики і який реалізує державну політику у сфері туризму та курортів (крім здійснення державного нагляду (контролю) у сфері туризму та курортів), повідомляє про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 р. № 991 „Про затвердження Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності” (далі – регуляторний акт), розроблений з метою приведення у відповідність до норм чинного законодавства Ліцензійних умов провадження туроператорської діяльності.

Проектом регуляторного акта регулюються Ліцензійні умови провадження туроператорської діяльності.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проект регуляторного акта буде оприлюднено не пізніше ніж через 5 днів з дати опублікування цього повідомлення на офіційному веб-сайті ДАРТ за посиланням: www.tourism.gov.ua.

Пропозиції та зауваження щодо проекту акта приймаються протягом одного місяця з дати публікації проекту акта за поштовою адресою ДАРТ: 01001, місто Київ, вул. Прорізна, 2, а також на електронну адресу ДАРТ: dart@tourism.gov.ua.