До новин

У Києві відбулася презентація, присвячена українсько-грузинському співробітництву в галузі МІСЕ

Сьогодні в Києві відбулася презентація, присвячена українсько-грузинському співробітництву у галузі МІСЕ (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions), на якій представлені найвпливовіші туроператори Грузії. Захід організований Бюро конференцій та виставок Georgian National Tourism Administration за підтримки Державного агентства розвитку туризму України.

Протягом останніх років Грузія входить до переліку ТОП-20 країн, громадяни яких найчастіше відвідують Україну. Окрім того, самі українці дуже полюбляють подорожувати до Грузії.

Так, Голова ДАРТ Мар’яна Олеськів зауважила, що великим плюсом сьогоднішньої конференції є те, що представники українського туристичного бізнесу мають змогу прямо ознайомитись із тими послугами, які надають наші грузинські партнери. Окрім того, у межах заходу тривають B2B сесії, під час якої представники українських компаній можуть також презентувати власний продукт.

“Україна та Грузія активно підтримують дружні зв’язки, зокрема в питанні розвитку туризму. Так, у межах реалізації проєкту міжнародної технічної допомоги за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку ми отримали значну підтримку та допомогу від Національної туристичної адміністрації Грузії щодо запровадження в Україні системної туристичної статистики. І для нас є надзвичайно важливим підтримувати та посилювати дружні відносини між нашими країнами. Сподіваємось на продовження тісної співпраці та створення нових спільних проєктів, що сприятимуть розвитку туристичної галузі в обох країнах”, - прокоментувала Олеськів.

Загалом у заході сьогодні взяли участь близько 60 українських та грузинських туристичних компаній.