До новин

Україна отримала нагороду Каннського фестивалю

Державне агентство розвитку туризму України отримало нагороду фестивалю Cannes Corporate Media & TV Awards срібного Дельфіна за туристичну промо-кампанію України.

Вперше в історії незалежної України державна структура отримала престижну нагороду Каннського кінофестивалю за найкращі корпоративні та  документальні фільми.  

У 2021 році на замовлення ДАРТ агенція ODDEE agency створила серію рекламних роликів для масштабної туристичної кампанії, спрямованої на залучення відвідувачів з усього світу до нашої країни. Кампанія мала розпочатися навесні 2022 року. Та все ще чекає на своє здійснення.

«У лютому 2022 року наші плани, як і життя всіх українців, були спотворені агресивними діями росії. Ми дуже хотіли показати світові Україну.  Організатори фестивалю Cannes Corporate Media & TV Awards  надали нам таку можливість і прийняли заявку від ДАРТ – «The Campaign Waiting to Happen»», - зазначила голова Державного агентства розвитку туризму, Мар’яна Олеськів.

“Campaign waiting to happen” – “Кампанія, яка чекає на те, щоб відбутись”, представлена на суд журі Cannes Corporate Media & TV Awards, складається з трьох роликів. Протягом найближчих трьох днів ви зможете побачити їх всі на Facebook сторінці дружнього ресурсу Ukraine NOW.

Слідкуйте за новинами в наших соцмережах.

Довідково: Започаткований у 2010 році фестиваль Cannes Corporate Media & TV Awards задає світові стандарти для корпоративних фільмів. Журі фестивалю, що складається з власників Оскара та Еммі, а також фахівців із корпоративних комунікацій, - це гарантія якості переможців.