До новин

Україна запропонувала розглянути її кандидатуру як країни-господарки засідання Комісії ВТО ООН з питань Європи у 2024 році

У Єревані пройшло 67 засідання Комісії з питань Європи Всесвітньої туристичної організації при ООН, на якому Україна запропонувала свою кандидатуру, як локацію для проведення 69-го засідання Комісії у 2024 році.  

Цього року Україну за підтримки ДАРТ на засідання Комісії представляв Перший секретар Посольства у Республіці Вірменія Віктор Олійник. Виступаючи перед регіональною комісією він зазначив, що Україна вдячна за підтримку рішення щодо виключення росії із країн-членів організації, а також готова приймати 69-те засідання Європейської комісії ВТО ООН, яке має відбутися у 2024 році.

Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар’яна Олеськів вважає, що вже сьогодні Україна має думати про своє майбутнє після перемоги.

«Наступного року ми збираємося прийняти у себе конкурс Євробачення і віримо, що це буде великим поштовхом для відновлення української туристичної індустрії. Наступним кроком для нас стане 69-е засідання європейської Комісії ВТО ООН. Сподіваємося, що це засідання відбудеться у вільній і мирній Україні», - наголосила очільниця ДАРТ.