До новин

Укрзалізниця призупиняє продаж квитків до Івано-Франківська: що робити пасажирам?

У зв’язку зі встановленням «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки в Івано-Франківській області відзавтра Укрзалізниця тимчасово припиняє продаж квитків на потяги, що туди прямують.

«Реагуючи на епідеміологічну ситуацію, що склалася в Івано-Франківській області, Укрзалізниця з 00 год. 00 хв. 26 лютого до 12 березня 2021 року призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківщини та у зворотному напрямку. Продаж проїзних документів буде відновлено відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні», - повідомляє перевізник.

В Укрзалізниці запевняють, що пасажири, які вже раніше придбали квитки, матимуть змогу безпечно дістатися пункту призначення. Наразі спільно з Міністерством інфраструктури України розробляється механізм для реалізації цього. Водночас, повернути квитки з відшкодуванням повної вартості можна протягом 30 днів починаючи з 26 лютого у будь-якій залізничній касі.

Зауважимо також, що 25 лютого потяги курсуватимуть за звичайним розкладом. У разі потреби, нададуть додаткові вагони, щоб усі охочі змогли безпечно та вчасно покинути зону посиленого карантину.

«А пасажирам, які планують поїздки в гори, пропонуємо альтернативні маршрути до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько», - додають в УЗ.