До новин

В Австрії відбудеться благодійна вечеря на підтримку українців

У Відні 20 жовтня за інформаційної підтримки Державного агентства розвитку туризму український волонтерський проєкт HoReCaAngels влаштує другу благодійну вечерю Ukrainian Gastro&Charity Dinners. Зібрані кошти підуть на допомогу у працевлаштуванні та інтеграції в індустрію гостинності українців, які рятуючись від війни опинилися за кордоном.

Цього разу гастро-захід відбудеться у Міжнародний день кухаря у віденській ресторації GRND & Schrnk, власниками якої є українці. Організатори благодійної вечері хочуть не тільки зібрати гроші на допомогу нашим співвітчизникам, а й ще показати, що українська кухня дивовижна.

У GRND & Schrnk два відомих українських шеф-кухаря Віктор Тітов та Олександр Петренко представлять своє спеціальне вишукане меню з 5 класичних українських страв. В ньому: спеціальний амюз-буш «Почни з Мрії», елегантна і шовковиста баклажанна ікра з Одеси, легендарний борщ ЮНЕСКО, всесвітньо відома Chicken Kyiv та бабусин сирник зі Львова.

Наприкінці вечері гості матимуть можливість придбати особливі подарунки, привезені з самого серця України і тим самим підтримати українців у їхній боротьбі за мир.

Деталі заходу за посиланням: https://www.facebook.com/events/816728582812557

Інформаційні матеріали для журналістів: https://bit.ly/UkrainianDinner

Контактна особо: gonchareno@gmail.com