До новин

В Німеччині відбудеться благодійна вечеря на підтримку українських сімей, що постраждали від війни

​​Представники туристичної галузі влаштовують благодійну вечерю в Німеччині для збору коштів на підтримку українських сімей, які постраждали від війни.

За інформаційної підтримки Державного агентства розвитку туризму, з нагоди дня Незалежності України, український волонтерський проєкт “HoReCa Angels” спільно з німецьким готелем Schindlerhof організовують благодійну вечерю “Ukrainian Charity Dinner”, що проходитиме 24 серпня у м. Нюрнберг, Німеччина. 

У межах заходу відбудеться пресконференція (транслюватиметься онлайн) та нетворкінг між учасниками, а також благодійна вечеря для збору коштів на гуманітарні потреби та підтримку українських сімей, які постраждали від активних бойових дій. Окрім того, передбачається проведення соціальної фотовиставки «Справжня краса України 2022». 

Серед запрошених: 

🔹Віктор Тітов - один із найвідоміших українських шеф-кухарів, який дивуватиме гостей креативним виконанням традиційних страв української кухні; 

🔹Марія Банько - відома українська кулінарна журналістка, яка розповість історію української кухні від часів козацтва й до сьогодення. 

Примітка: HoReCa Angels - волонтерський проєкт, створений для допомоги українським біженцям у працевлаштуванні в індустрії гостинності за кордоном. На сьогодні нараховує близько 2000 вакансій в 21 країні.

Деталі заходу можна дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/events/1093979421245188

Інформаційні матеріали для журналістів розташовані за посиланням: https://cutt.ly/nXnPVpw 

Контактна електронна адреса: gonchareno@gmail.com