До новин

"Вектор перемоги". Романівський міст

Сьогодні, у взаємодії з волонтерським проектом представників громади Бучанського району, відбулася зустріч-експозиція про війну в Україні "ВЕКТОР ПЕРЕМОГИ".

Ми вкотре нагадуємо світові про жахи війни й наголошуємо на тому, що єдиний вірний шлях досягти миру та стабільного розвитку в гармонії та взаємодії – це підтримка України.

Романівський міст - символ надії та порятунку для багатьох мирних жителів Бучанщини. Саме він став єдиним зв'язком з цивілізованим світом для людей, які опинилися відчайдушно заблокованими та вкрай потребували допомоги.

Завдяки героїчним зусиллям наших захисників та простих українців вдалося повернути свободу та вигнати ворога з української землі.

Для нас вкрай важливо зафіксувати памʼять про ці події та донести її нашим майбутнім поколінням, українцям, які не були тут під час звільнення Київщини та майбутнім іноземним відвідувачам, щоб кожен знав правду про цю війну.

«Зараз ми активно працюємо над формуванням наративів та визначенням місць, які стануть символами нашого протистояння та сміливості.

Ми впевнені, що саме Романівський міст стане одним із таких символів, адже він став справжньою дорогою життя» - зазначила Голова Державного агентства розвитку туризму України Марʼяна Олеськів.