До новин

Відбулась чергова робоча поїздка представників ДАРТ на Закарпаття

Під час чергової робочої поїзди представники Державного агентства розвитку туризму України Олег Пастущак та Юрій Жеребцов завітали на Закарпаття. Ознайомлення з регіоном вони розпочали у місті Ужгород, де відбулась презентація туристичного маршруту "Шлях Закарпатського живопису". Це сучасний український продукт, який поєднав у собі VR-технології, неймовірні краєвити Карпат та класичні твори місцевих художників.

У межах поїздки відбулися робочі зустрічі із представниками ОТГ, які розташовані вздовж Божавського хребта - Воловець, Пилипець, Міжгір'я. Обговорили проблемні питання розвитку місцевого туризму та пошук шляхів їх вирішення. Боржавський хребет вже сьогодні є досить відомим туристичним магнітом для цінителів гірськолижного та активного відпочинку, зеленого туризму, тощо. Водночас, він має ще більший туристичний потенціал, реалізація якого дасть потужний поштовх для розвитку громад та територій.

Озеро Синевир не потребує зайвої реклами. У погоні за прекрасним люди з‘їжджаються сюди із найвіддаленіших куточків. Оповите тисячолітніми легендами та розповідями, воно змусить вас замислитись над буттям та відчути сутність самої природи.

Закарпаття неможливо об‘їздити за декілька днів, як і неможливо лише кількома реченнями вповні передати враження від подорожі. Тут не буває хорошої або поганої погоди для відвідування, адже Закарпаття зачаровує завжди: у будь-яку пору та сезон. Щоб зрозуміти цей регіон вам буде недостатньо лише однієї поїздки й ви однозначно захочете повернутись туди знову.