До новин

Відбулась онлайн-конференція "Літній туристичний сезон в Україні: тренди, проблеми, перспективи"

Учора начальник відділу проєктної та організаційної роботи ДАРТ Ольга Рабійчук доєдналася до онлайн-конференції “Літній туристичний сезон в Україні: тренди, проблеми, перспективи". У заході також взяли участь керівник з комунікацій і клієнтського маркетингу пасажирського напрямку АТ "Укрзалізниця" О, очільники туристичних напрямків ОДА та міст, представники готельної мережі Premier Hotels & Resorts, авіаперевізників, турфірм та туроператорів.

Під час конференції учасники обговорили літній туристичний сезон в Україні, запуск нових авіарейсів, покращення залізничного сполучення, з'єднання туристично-привабливих регіонів та оптимізація подорожей. Окрім того, області представили свої плани на цей сезон, презентували нові локації та об'єкти, які варто відвідати.

Очільниця проєктного відділу ДАРТ розповіла про концепцію Державної цільової програми та плани щодо відновлення промотурів у межах маркетингової кампанії «Мандруй Україною». Водночас, Рабійчук наголосила на вагомості комплексної роботи для створення якісного туристичного продукту.  

«Ми розуміємо та завжди наголошуємо на важливості створення та відновлення інфраструктури, без якої неможливі зручні та безпечні подорожі. Саме тому ми активно співпрацює з Міністерством інфраструктури, Укрзалізницею та Укравтодором для визначення конкретних кроків модернізації маршрутів до туристичних дестинацій», – коментує представниця Державного агентства розвитку туризму.
Начальник відділу проєктної та організаційної роботи ДАРТ Ольга Рабійчук

Серед найближчих планів Агентства вона також зазначила дослідження внутрішнього та в’їзного туризму, розробку єдиного туристичного порталу та відкриття нових туристично-інформаційних центрів у регіонах.

«Внутрішній туризм має серйозний потенціал і може стати «точкою зростання» для багатьох регіонів і громад», – підсумувала Ольга Рабійчук.