До новин

10 березня в межах форуму Україна 30 триватиме панель "Мандруй Україною. Розвиток туризму в Україні"

Завтра під час Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Культура. Медіа» Голова Державного агентства розвитку туризму України Мар'яна Олеськів доєднається до панельної дискусії «Мандруй Україною. Розвиток туризму в Україні».

В обговоренні також візьмуть участь Голова підкомітету з питань туризму та курортів Комітету ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики Дмитро Нальотов, заступник Міністра культури та інформаційної політики Лариса Петасюк, заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів Богдан Боруховський, координатор зв‘язків із країнами-членами Всесвітньої Туристичної Організації ООН Бека Джакелі та представники туристичного бізнесу.

Дата: 10 березня 2020 року

Час: 11:50-12:50

Деталі за посиланням: https://ukraine30.com/culture/

Відеотрансляція буде доступна на офіційному YouTube-каналі: https://cutt.ly/alxU2Zb

Зауважимо, що захід триває в межах великого суспільного діалогу, ініційованого Президентом України з нагоди 30-річчя Незалежності України. Він складатиметься з 30 масштабних щотижневих форумів, під час яких підніматимуть нагальні державні питання.

Нагадаємо, що 24 лютого 2021 року в межах Всеукраїнського Форуму «Україна 30. Інфраструктура» на панелі «МАНДРУЙ УКРАЇНОЮ. КАРПАТСЬКЕ КОЛО КУРОРТІВ» відбулось підписання Меморандуму про співробітництво між Державним агентством розвитку туризму, Державним агентством автомобільних доріг України та українськими компаніями «Буковель», «ОККО-Холдінг» та «Боржава Есет». Сторони домовилися про співпрацю задля реалізації Державної стратегії регіонального розвитку на 2021–2027 роки та проєкту «Велике будівництво».